Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Egy szerepjáték, mely felül múlja a képzeletet.
 
HomeRegisztrációBelépés

 

 Játék történet

Go down 
SzerzőÜzenet
Verde
Verde
Verde
Verde

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jul. 23.
Age : 29
Tartózkodási hely : Sub-dimensional Hole

Játék történet Empty
TémanyitásTárgy: Játék történet   Játék történet I_icon_minitimeHétf. Júl. 23, 2012 11:21 pm

Földön mindenhol 2012-ben

A világ azon az estén változott meg, mikor az emberek elméjében kivetült egy kockás-maszkos ember arca. Július hó, 24-én egy Checkerface nevezetű egyén azt mondta, hogy megváltoztatja a világot. Több városban az emberek elkezdtek pánikolni a kép láttán, a kórházakban a súlyos betegek milliói haltak meg... Egy beszédet akart tartani, ami belevésődött az emberek elméjébe. A hang az arctól eltérően jött, kicsit később, mint ahogy mozgott a szája.
- Maffia világának tagjai! Figyeljetek rám, mert egy fontos bejelenteni valóm van. A ti időtök véget ért, most jöjjön a béke korszaka. De még a ti korotok is visszatér... egyszer... talán. Ha sikerül átvészelnetek a változást. S most mondá Checkerface, maffiózók el!
Egy taps hangját lehetett hallani a beszéd végén, s utána már csak a hírekből hallottuk, hogy több millió ember tűnt el nyomtalanul... A béke korszaka amiről beszélt az ember, hamarabb jött el mint gondoltuk.

---***---***---

2092, Föld

Az este közepén az egész Föld felébredt két nagy változás miatt. Az egyik egy taps volt, melyet minden ember halott a világon, a másik meg a véletlen szerűen megjelenő ismeretlen emberek tömege volt. Nem tudják hogyan kerültek oda ahova, s nincs is róluk semmi információ. Azon az estén, Chackerface kormányzó egy különleges híradást adott le a TV-ben, hogy óvakodjunk a maffiózóktól s a veszélytől. Továbbá azt is kijelentette hogy elindítja a Skynet projektet, mellyel az embereket fogja megvédeni a bűntől. Ebben az évtizedben létrehozta a "Stato cacciatore" csoportot, azaz egy államilag támogatott maffia-fejvadászokból álló szervezetet. Kiknek a céljuk az, hogy elkapják a vérdíjjal rendelkező Maffia tagokat.
A régi nagy maffia családok megpróbáltak ismét összeállni, de mivel nem találtak meg mindenkit, így feladták az elképzeléseiket. Azért is bomlottak fel, mert eljárt felettük az idő, s úgy vélték, hogy az új generációnak is ki kell teljesednie, s az akaratukat tovább adták azoknak akik rászorultak a változásra.

---***---***---

Valahol máshol, az isten picsáján túl... 2112 január fele


Ifjú árvák vették körbe a szokatlanul magas, zöld hajú fiatal embert, aki épp egy történetet mesél nekik. Különcsége nem csak termetében s hajában mutatkozik meg, hanem a hangnemben s beszédstílusban melyet használ. A gyerekek tágra nyílt szemekkel, izgatottan mocorogva figyelnek az idegen minden egyes szavára. Épp odaért a nevelő nő, s gondolta, csöndben beszáll ő is a mesedélutánba. Szépen óvatosan közelebb ment, ölébe vette az egyik kisfiút s úgy hallgatta a történetet mint a kicsik... Csöndben, izgatottan, minden szóra figyelve.
- Itt a Földön a mítoszok újra élednek... *Kis szünetet hagyott, hogy a hallgatóság megeméssze a hírt. Figyelte, ahogy a szemekben parányi lángocska lobban a kijelentés hallatán.* Nem is gondolnád hányszor, de hányszor hallottam a lovagok és a sárkányok küzdelmeiről meséket, a maffia szervezettségéről regéket, a varázslók végtelen hatalmáról legendákat... Mind-mind mostanra csak a mesékben s az idősek emlékében élnek. Nincsenek a mi korunkban, 2112-ben, a SkyNet tetőzésének évében, igazi bűn. Legalább is, ha van elég jól titkolják. Az embert ha meglopják, a rendőrség szinte egyből megjelenik. A nép biztonsága a legfontosabb a kormánynak. De a változás mindig bekövetkezik.. Mítoszokba burkolózó, titokzatos s nagyhatalommal rendelkező emberek, melyek már csak a gyermekek meséiben élnek újra megjelennek a mi korunkban. *A mesélőnél valamivel idősebbnek tűnő férfi jelent meg az ajtóban, s a támlának neki dőlve figyelte az előadást, melynek már így is sok hallgatója volt.* Ezek az emberek közel száz éve tűntek el, csak úgy hirtelen, mint homok a szélben. S ez...
A fiúcska, ki a nevelő ölében ült, most majd hasra esett a jelentkezéstől. Verde, a fiatal legény ki épp mesél, nyugodtan ránézett s hagyta hadd beszéljen a gyerek.
- Mi történt velük? Hova mentek? - kérdezte izgatottan.
- Épp ezt szerettem volna mondani. *Mondja mosolyogva, nyugodt hangon, s folytatja ott, ahol abba hagyta.* A történetük több szálon is futott, mind-mind különböző okok miatt, de a maffia világba csöppentek. Van aki védeni akarta azt ami fontos volt számára, van aki érdekesnek találta eme világot, s van akit csak belerángattak. De egy közös volt mindegyikükben! Elszántak voltak. Hittek abban, hogy ha a vérük nem is egyezik, ők egy család. Hittek az igaz barátság erejében... Viszont nekik is megvoltak az ellenségeik. Igazat megvallva csak egy ellenségük... Úgy hívták őt, hogy Checkerface. Egy álarcos férfi, akinek ereje még az Arcobaleno-kat is túlszárnyalta!
A kisfiú megint csak majd' hasra esik a jelentkezéstől, s gondolva előre Verde felemeli kezét s válaszol is a kimondatlan kérdésre.
- Hogy kik voltak az Arcobalenok? Ők kisbabák... de nem akármilyen kisbabák voltak ők! A világ akkori hét legerősebb embere lett összegyűjtve, s meg lettek "átkozva", hogy vigyázzanak egy-egy különleges erővel rendelkező cumira. Volt köztük egy, aki mindenkinél erősebb volt... Chaos volt a neve... De ennek a történetnek nem ő a hőse! Checkerface, az aki megátkozta az Arcobalenokat. Egy nap, 2012-ben egy csoda folytán eltüntette az összes maffiózót a világ minden részéről. - A kis gyerkőc nem vár, egyből kérdez.
- És, és hol vannak, ezek a híres maffiózók? Meg, ha gonoszak nem jobb, hogy eltűntek?
- Köztünk élnek, titokban. Igen gyerkőc vannak gonoszok, de a legtöbbjük a jó célt szolgálja.

---***---***---

Checkerface TV állomáson, 2112 július 24.-én


- Halljátok szavam. Fejvadászokat keresünk, mivel a maffia ismételten elszaporodott világ szerte. Segítsétek az erőitekkel a kormányzót. - ebben a pillanatban a Checkerface mellett megjelenik egy ismeretlen férfi. Bárki, aki látja ezt a műsort megtudja mondani, hogy nem e-világi lény, de hát akkor ki lehet ő?
- Primo? - Kérdezi a kormányzó. A fickó nem válaszolsz a kérdésére és bele kezd a mondani valójába.
- A maffia idő még nem ért véget! Az akaratom tovább szállt generációk óta. Ez most sem fog megváltozni! Ne hagyjátok, megtéveszteni magatokat! Checkerface csak egy újabb ellenfél számotokra.
Vissza az elejére Go down
 
Játék történet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Szabályzat és egyéb dolgok :: Szabályzat-
Ugrás: